Dobrodošli !  Independent BMW Mini and RR specialist 

Tokom burnih 90-tih smo se bavili nabavkom delova za sve vrste putničkih vozila.

2000-te smo otvorili prodavnicu auto delova.

2006-te smo otvorili naš novi “SERVIS”.
2013-te smo počeli sa održavanjem BMW vozila i postali “Servis Rezač”.
2016-te smo počeli sa održavanjem VW vozila
2019-te smo počeli sa održavanjem Mercedes vozila
 
Dakle preko 20 godina iskustva !
 
 

Čime se bavi Servis Rezač

Usko smo specijalizovani za odrzavanje BMW i MINI vozila dok uz pomoc postprodajnog onlajn sistem imamo pristup originalnim informacijama i originalnim programima, za održavanje i popravku BMW, MINI, Rols-Rojs, BMWi i BMV Motorrad vozila ukljucujuci digitalnu servisnu istoriju.

Koristeći kvalitetne delove renomiranih proizvodjača,specijalne alate i stručno osoblje,mi smo kvalitetna dopuna ovlašćenim servisima. U EU je dozvoljeno da nezavisni servisi koji ispunjavaju norme odrzavaju BMW i Mini vozila i u garantnom roku. Kod nas to još nije slućaj. Ipak u korak sa sveopštim promenama menjamo se i mi. Uspeli smo da nabavimo originalnu opremu alate i dijagnostiku koju koriste i ovlasceni servisi. Za nas ne postoji ne resiv problem. Nezavisni Servis Rezac vas pozdan partner !

Garancija na naše usluge i delove od 1. do 4. godine.
Da će mo vaše vozilo popraviti ili servisirati u najkraćem mogućem roku koristeći samo kvalitetne i proverene delove. Eventualnu reklamaciju odmah uzeti u razmatranje.
“Sachs”, dva “Elring” i “Textar”.
Da kroz konstantno usavršavanje, savremene kvalitetne alate, stručno osoblje i najsavremeniju dijagnostiku budemo u toku sa savremenim dostignućima. Neprekidan napredak zahteva od nas da budemo uvek “UP To Date !”

U Čemu Smo Vešti

Originalna BMW Mini RR dijagnoetika100
Kodiranje i programiranje svih modula na svim BMW Mini i RR vozilima100
Servisiranju Auto Klima100
Odab